Nav view search

Navigation

Благодарим Ви за интереса към дейността на ГС Политроник.

Приветстваме вашето желание да отдадете време и енергия като вземете участие в някои от нашите проекти или сами предложите такива. За да се включите като доброволец, моля изпратете ни заявка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като посочете кои проекти/ каузи привличат вашето внимание, как според вас бихте били полезни и колко време бихте могли да отделите. На вашето писмо ще бъде отговорено възможно най-бързо на посочената от Вас електронна поща.

В случай, че бихте искали да се включите официално в организацията като член - моля запознайте се с условията, споменати в устава (част "Членство") и изпратете необходимите материали на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Както и да решите да се включите - дали като доброволец, член или просто с добри идеи, които искате да видите осъществени в сферата на гражданското общество  - ПОЛИТРОНИК може да бъде вашата платформа за действие!

Очакваме вашите въпроси и предложения на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .